tirsdag 26. januar 2010

bleeding out

.


Jeg fortsetter med broderiene mine, rødt på hvitt. Denne gangen er teksten "bleeding out", ord som er dagligdagse for de av oss som av og til, eller ofte, følger med på en og annen sykehusserie på TV.
.

tirsdag 19. januar 2010

bloody hell

.


Hva jeg holder på med? Jeg broderer. Jeg broderer tekst med to tråder rødt moulinegarn, på hvite bind.

Foreløpig prøver jeg ut materialet - alle som noengang har prøvd å brodere på bind, vet at det er stor forskjell på kvaliteten - om nåla sitter igjen i limet, hvor mange lag bindmateriale det er, hvordan baksida ser ut, og så videre, og så videre.

Og siden nåla er spiss og underlaget uvant, hender det at det kommer ekte fingerblod på materialet mitt. Det materialet legges i en skuff, for det er en annen historie.
.

onsdag 13. januar 2010

...og fargestifter til...

.



Jeg tror ikke så veldig mye på det der med blanke ark. Jo, helt konkret gjør jeg det, selvfølgelig, men som et bilde på livet og at vi kan starte på nytt, tror jeg ikke så veldig mye på det. Man kan ikke rive ut ark uten at det etterlater seg arr og spor.

Men nye fargestifter, det tror jeg på....
.

mandag 4. januar 2010

Nytt år - nye prosjekter. Og gamle.

.


Og gamle prosjekter. Jeg fortsetter med tegneprosjektet mitt, og tegner en dame om dagen, som jeg så publiserer i tegneloggen min.

Jeg broderer, jeg broderer på bildet med 48 800 ruter, og siden jeg broderer korsting, er det dobbelt så mange stingbevegelser som ruter.... Jeg blir nok ikke ferdig i år heller.
Og å broderer jeg blodige ord på hvitt underlag. Kanskje det blir ferdig en dag.

Og så har jeg et skinn - et fiskeskinn. Jeg har skrapa en røykelaks ren for kjøtt og vaska det godt. Nå tørker det. Jeg har ikke spent det opp, det skal få tørke akkurat som det vil, og kanskje kan jeg lære noe morsomt. Først lukta det, eeh, interessant. Nå lukter det mindre. Og ingen har bedt meg ta med meg skinnet mitt og flytte. Enda.
Kanskje det blir til noe en dag.
.